Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mirakelvarelse

Jag har träffat ett mirakel
full av kärlek
och ljus
som inget hellre vill
än att ge
sig själv till andra.
Tack för det du ger mig!




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-28 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra