Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens intrång

Mot horisonten sträcker
sig ett brandgult streck
Förbannat och lugnt
på en och samma gång
Som den romantiker jag är
suckar jag längtansfullt
efter nattens intrång
och månen som ny härskare
Det är alltid på natten
mina sinnen blir klarare
Alltid på natten
man upptäcker något nytt
om sig själv




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 116 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-28 12:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
alltid på natten .... det låter vackert på nåt sätt
då upptäcker jag också mycket
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta