Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Mig förutan kan ni ingenting göra" Bibeln: "Inte genom någon människas styrka eller kraft skall det ske, utan genom min Ande, säger Herren Sebaot"


JESUS kom från himlen

med Gudomlig frid

Gudomlig läkedom

och Gudomlig

frihet


därför har världen

svårt att förstå

Honom


ja, inte ens bland Hans egna har

förståelsens blivit särskilt stor; att Guds

verk är Andens verk och inget människoverk:


inte något mänskligt hantverk eller ens mästerverk:

utan ett himmelskt verk, från dess början till dess slut!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-02 05:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld