Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guden som blev kär i sin egen spegelbild.


Människoätare

När du dansar med mig dansar du för mig
och när du för mig är det sällan uppåt.

När du rör mig blir solen sval vid en jämförelse.

.... "Att älska en narcissist är som att spela på den enarmade banditen"...

Liten trodde jag att kärleken växte på träd och att motsvarad kärlek var den andra delen i pusslet.

Finns fler bitar, ser jag nu.


- "Gumman då, du är ju såå ung."

men wikipedia säger att vi aldrig älskar så mycket igen.


.. "Människoätare, energitjuv"...

Och världen blir en packad bubbla, men ditt leende tränger igenom. Tränger alltid igenom. Allt.

.."Mästare på att manipulera. Visa inte din svaghet. Bryt all kontakt"....

När du älskar blir du rädd, när du blir rädd blir du liten, när du blir liten måste jag göras mindre tills jag inte längre finns. Och vem ska du då älska?

..."Kvinna, 32, fick nog. Krympningen var total och ingen fanns att se att hon var den friska av de två. Hennes blod förstörde den nya parketten"...


Inte för att du är bra på saker
Inte för att du alltid syns
Inte för att de vill ha dig
Inte för att jag är svag

FÖR DET ÄR JAG FAN INTE!


För att du är fin i de små sakerna
För att din glädje, liksom din sorg, är genuin. Som ett barns
För att vi har så mycket.
För att jag blev den att ge dig allt.

Men vad får jag tillbaka?

va?!







Fri vers av Koliander
Läst 403 gånger
Publicerad 2010-02-28 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koliander
Koliander