Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "De ord jag talar till er, talar jag inte av mig själv. Och gärningarna, dem gör min Fader som bor i mig; de är hans verk" "Den som talar av sig själv, söker sin egen ära"


Det som mest av allt hindrar JESUS

från att träda fram

i vår tid


är kyrkornas många

programpunkter:


samlade

människoverk.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-02 05:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det som kallas Guds verk blir Guds huvudvärk - om Han nu kunde ha någon...
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld