Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sober


I’m not an alcoholic

Just can’t take this crap sober

I will stop drinking

As soon as it’s over

Forever intoxicated, living a lie

Is better than waking up

Without my pride

Broken down, time and time again

Different person, same pain




Fri vers av JohnSilver
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-28 22:35



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
verkligen snygg!
2010-03-31
  > Nästa text
< Föregående

JohnSilver
JohnSilver