Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Floating

Grundad
tung som betong
orörlig
lugnt, skönt
varmt
flytande
i livet.




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-28 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra