Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jes. 1:22 "Ditt silver har blivit slagg och ditt ädla vin är utspätt med vatten" JESUS: "Du är varken kall eller varm. Jag skulle önska att du vore antingen kall eller varm. Men nu, när du är ljum och varken kall eller varm, skall jag utspy dig ur min mun


Kristendomen är radikal!

det är i kyrkorna

den avradikaliseras


och kommer ut

därifrån


som vin utspätt

med ljummet vatten:


därför flockas man inte

för att få dricka!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-01 04:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kommunismen kommer aldrig ens i närheten av kristendomens radikalitet.
Marxismen är bara ett skrapande på ytan.
Marx kräver huvudet - Gud kräver HJÄRTAT!
2010-03-01

  Lady Alassa
Nej och ett nej ska vara nej.
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld