Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi döljer inte för Gud

hur det ser ut bakom

våra vackra, religiösa

fasader:


när JESUS grät över

Jerusalem och stans

ståtliga tempel


var det inte på grund av

byggfel i något yttre

utan på grund av


invånarnas hårda

obotfärdiga

hjärtan.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-01 06:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Han grät över världens mest religiösa stad, dessa självgoda, uppblåsta, högfärdiga och egenrättfärdiga figurer.
Vi ser dem överallt: "JAG är minsann god..."
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld