Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När JESUS lärde Sina lärjungar att be

är en av stroferna

i den bönen:


och "fräls oss från

det onda"


och då tänker vi oss

nog gärna


det onda som någonting

utanför oss själva


men sanningen och

problemet är nog


tyvärr detta

faktum:


att ondskan lika ofta

är inom oss.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 159 gånger
Publicerad 2010-03-01 06:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mitt i prick!
Rom 8:7
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld