Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2 Sam. 22:47 "Lovad vare min klippa, min frälsnings klippa!" Ps 40:3 "Han drog mig upp ur fördärvets grop, ur den djupa dyn: han ställde mina fötter på en klippa, och gjorde mina steg fasta; han la i min mun en ny sång, en lovsång till Gud"


Lika lite som man kan hindra löven att brista ut i jubel

inför vårsolens

värmande

ljus


lika lite kan man

hindra den frälstes själ

från att jubla inför sin Frälsare!


Man kan tysta munnen men

inte hjärtat: då måste man

först döda henne


och då går hon

till sin Frälsare

för alltid!







Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-01 12:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Brist ut nu i jubel, min själ!
Brist ut nu i jubel, min själ!
Jag vill vara nära Gud
Där tar glädjen aldrig slut
Brist ut nu, brist ut nu
i jubel min själ!"
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld