Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Den som har öron han hör vad Anden säger.." Höga Visan: "Då skall ni åter få höra turturduvans röst i landet." Turturduvan är en bild av Den helige Ande.


När koltrasen sjunger

om än stilla och tyst;

ja, på långt håll


så lyssnar alla


som har öron

till det.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-01 15:56



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Lagom är ofta vad de flesta söker; men Elia kände igen Gud också när Han kom i "den stilla susningen". Men Han kommer ibland i en stormvind också; som på första pingstdagen.
2010-03-01

  Larz Gustafsson VIP
När Ordet förkunnas är det många som tillsluter sina öron och säger: "Detta är ett hårt tal..."
Så var det när Jesus gick på jorden, så är det fortfarande.
Man vill ha ett sken av gudsfruktan men inte veta av dess kraft.
Juvelrasslarlobbyn som vill att kyrkan ska vara lagom.
2010-03-01

    Sven-Erik Sköld
En helt perfekt reflektion! Det står om profeten Samuel, att han - som mycket ung - ännu inte lärt sig känna igen Guds röst, men sedan - när han började göra det - blev den han blev; med inverkan än idag! Tack för Din kommentar och reflektion!
2010-03-01

  Gunwale VIP
När man vet fågelns namn och har en bild av den i sitt inre, är det lättare att urskilja dess sång!
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld