Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten dikt.


Tågen går på Mjölby station

När jag sitter i stationshuset i Mjölby
Hör jag tågen åka förbi
Snön den yr i högan sky
När människor stå på hållplats och gny;
"Kommer inte tågen snart? Jag vill ju faktiskt hem! Nu har jag jobbat klart för idag och förväntar mig servicen!"
Tågen står dock fast
För isen den är hård
Stackars, dumma Mjölbybor
Väntar på tåg som aldrig går




Fri vers av S.byrd
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-01 23:45



Bookmark and Share


  Uppfångad
Åh, Mjölby station, vilka minnen du håller!

Du drar fram dess dåliga sidor, men på ett snyggt sätt

och nog finns där dåliga sidor i tågtraffiken alltid, usch
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

S.byrd
S.byrd