Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten tanke.


Tänka inåt

Om jag inte var i detta tillstånd som kallas liv
Då har jag bara förstört allt.
Jag är så rädd.
Jag vill inte förstöra. Inte alls.
Nej, jag vill leva. Och tänka. Kämpa. Och segra.
Men tänk om jag dör?
Vad är det då jag lämnar kvar?




Fri vers av S.byrd
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-01 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.byrd
S.byrd