Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apg. 3:16 "Det är på grund av tron på hans namn, som denna man, vilken ni ser och känner, har fått styrka av hans namn, och den tro, som verkas genom Jesus, har i allas er åsyn gjort, att han nu kan bruka alla sina lemmar"


JESUS Namnets kraft och auktoritet

Dessa tecken skall följa

dem som tror: i Mitt Namn

skall de driva ut onda andar, de

skall tala nya tungomål, ormar skall

de ta i händerna och om de dricker något

dödande gift, skall de inte skada dem; på sjuka

skall de lägga sina händer och de skall då bli friska.


De gick ut och predikade överallt och Herren verkade med

dem och bekräftade Ordet genom de tecken som följde det.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-02 06:05



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Det enda Namn han fruktar, flyr för! som mörkret flyr för ljuset! Tack för den kommentaren!
2010-03-02

  Larz Gustafsson VIP
Därför är Satan rädd för detta namn.
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld