Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Jag är A och O, begynnelsen och änden"


Låt Ditt Namn verka i mitt hjärta

från kväll till morgon

från gryning till

afton:


Ditt täcke kring mig

när jag somnar.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-02 06:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En fin bön som jag kan instämma i till fullo. 1 Tess 2:13.
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld