Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bibeln: "Han har välsignat oss med all den himmelska världens andliga välsignelser, i Kristus Jesus"


Jag må vara en skit, stor eller liten..

men har jag fullmakt

i Jakob Wallenbergs namn

så är det gott nog i vilken bank

om helst


och har jag på samma sätt fullmakt i Jesu Namn

är det gott nog, och en stor förmögenhet med tanke

på -och inför den himmelska bankens alla tillgodohavanden

i Kristus JESUS, min Herre!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-02 07:26



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Lycksele, Du är välkommen med i predikanternas kör/led så blir det fler stämmor..

Paulus: "Predika ordet träd upp i tid och otid.. ty den tid kommer när de inte längre vill höra den sunda läran, utan efter sina egna begärelser skall samla åt sig lärare allteftersom det behagar dem att höra. En tid när de skall vända sig bort från sanningen och i stället vända sig till fabler"

Då kanske jag, enligt Dig, har hörsmmat dessa ord från Paulus?
Tack för Din kommentar! S-E
2010-03-02

  lycksele
Du kör hårt, S-E :)
Redan 8 texter/predikningar över bibelställen idag.
Annars ligger ditt genomsnitt på 5-6 per dag.

Upprepning är en teknik som kan användas för att påverka.
Upprepar en sak nog många gånger så blir den sann, brukar man säga.
Hjärntvätt fungerar också på samma sätt. Stark upprepad påverkan.

Notera att jag inte här har sagt om jag tycker dina upprepade budskap är bra eller dåliga. För det är ju helt ditt val.
Jag bara noterar och pekar på din teknik. Må det vara jättebra eller inte.
M v h lycksele
2010-03-02

  Larz Gustafsson VIP
Sätter jag på mig en polisuniform och ställer mig på gatan har jag fullmakt att stoppa trafiken.
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld