Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Men när han kommer, som är sanningens Ande, skall han låta världen få veta.."


Sanningen behöver inte vårt stöd

eller våra kristna

fras -eller slagord:

tomma ord


sanningen är Gud själv

och står därför stadigt

på egna ben!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 177 gånger
Publicerad 2010-03-05 17:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Har man ett lejon hemma kan man bevisa det genom att öppna dörren.
2010-03-05

    Sven-Erik Sköld
Tack för informationen! Mvh S-E
2010-03-05

  Lavinia Röd
Ditt bibelcitat strider mot poeter.se regelverk. Dvs, att man endast får publicera det man själv författat. Det här är ingen bibelskola.
2010-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld