Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In stillness

In stillness

a knowing beyond thought appears

like the moon at night

No need of proof

(W)holiness glows everywhere

love dances in the air

Heart sings

"I care"




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-02 10:45



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Fin, lugnande med sina trygga ord...tyckte om att läsa och känna den här dikten.
2010-03-02

  poetlinan
Underbar stillhet!
2010-03-02

  Agapius
Oerhört vackert!
Väcker tacksamhet och den är ju störst!
2010-03-02

    ej medlem längre
Beautiful!
Verkligen vakert...!
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP