Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Se på fåglarna under himmelen.."


Du lilla sparv

du talar

till mig


ja, med

hela dig


om min Faders

skaparhänder och

omsorgstanke kring dig

och mig!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 198 gånger
Publicerad 2010-03-02 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld