Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Jag har kommit för att tända en eld på jorden, och hur gärna ville jag inte att den redan brunne" Luk. 24:32 "Och de sade till varandra: var inte våra hjärtan brinnande i oss, när han (JESUS) talade med oss och uttydde skrifterna för oss?"


Du satte mitt hjärta i brand!

när Du födde mig på nytt

och gav mig mitt nya liv

genom tron på Dig


då det gamla blev borta

och någonting nytt

tog vid


då satte Du mitt hjärta i brand

för Dig och Ditt himmelska

rike!


och det brinner

och brinner och

brinner


till sista andetaget?!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-02 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld