Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack till Mr Lindemann

jag tänkte skriva som det var tänkt i rubriken

sedan tänkte jag till ordentligt

Vad är det som är så tacknämligt med en person som vill ha uppmärksamhet?
En person som med stort Ego tar över en del texter med sina kommentarer?

Jag kan känna en tacksamhet för att ha fått inspiration till denna texten, tak vare han




Fri vers av Den andre Jesus
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-02 19:06



Bookmark and Share


    baruk
Även jag "diggar" Mr Lindemann!
2010-03-07

    Ken Cassel
Ja, nu var du riktigt snäll emot, Lindemann måste jag säga
Och jag märkte att han blev glad eftersom han bokmärkte
Ja, det kan väl inte bli bättre än så
Och eftersom jag gillar Lindemann också, så får du mina applåder och den här lilla kommentaren

Mvh
2010-03-07

    ej medlem längre
svårt att tyda denna texten, om den ska läsas som den är eller med ironi eller värme .... det gör den ganska spännande
2010-03-07

  lyckeli
vill egentligen inte lägga in några
värderingar eller någon kritik i någon som
helst riktning i denna text, men jag
måste få påpeka att tack stavas
med Ck......
2010-03-02

  Mr Lindemann VIP
*Bokmärker*
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Den andre Jesus
Den andre Jesus