Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS "Viden (Anden) blåser vart den vill, du hör dess sus, men vet inte varifrån den kommer och vart den far, så är det också med var och en som är född av Anden"


Formalismens band

är också fängsel

på Guds fria

barn:


som hindras att gå

dit Anden går och göra

vad Anden vill att de skall göra:


Guds vilja.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 317 gånger
Publicerad 2010-03-02 19:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag lånade dessa formuleringar från Bill Stenberg. Frid över hans minne.
2010-03-02

    Sven-Erik Sköld
Du kan då formulera Dig, beskrivande!
2010-03-02

  Larz Gustafsson VIP
Pastor Pacemaker och broder Broms ställer sig i vägen. Igen.
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld