Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

medskyldig

jag biter dig
nära ditt hjärtas högra kammare
gnager jag
vill ta mig in
vila mot dina klaffars
ständiga slag
innesluten i ditt blodomlopp
deltar jag
är jag närvarande
utan substans
medskyldig utan ansvar




Fri vers av Tovan
Läst 476 gånger
Publicerad 2005-11-02 21:31



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
skickligt skrivet..."deltar utan ansvar" jag förstår nog vad du menar.
gillar det raka korta direkta. ja väldigt slagkraftigt skrivet.
2006-08-04

    afrika
fyndigt att utveckla "vill vara i ditt hjärta"-klyschan och att dessutom göra det så bra!
2005-11-03

  Per Rydberg
Känner igen känslan du förmedlar! Språklig stilpärla med mycket musik i språket enligt mig. Alitterationer och sköna vokalklanger!
2005-11-03

    Aarctica
du borde vara förbjuden från att skriva så vackert
2005-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Tovan
Tovan