Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friska själar

Friska nakna fötter känner jordens hjärta slå

Friska hjärtan kan kärleken i livet förstå

Friska själar kan känna det stora hela i allt

svart som vitt, varmt som kallt

Livet är oss givet

Låt oss med alla sinnen älska denna gåva

och

inte i tankars lögner sova

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-02 20:28



Bookmark and Share


  walborg
Att beskriva friska själar på detta sätt känns helt rätt.
2010-03-02

  Agapius
Underbart!
Vilken tur att vi har både friska fötter, hjärtan och själar.
Men om fötterna blir sjuka och om hjärtat i bröstkorgen blir sjukt återstår för evigt den friska själen.
2010-03-02

  Emme VIP
Bra skrivet!
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP