Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solsken i mitt hjärta

Mina barn är som solsken i mitt hjärta

Livet är både glädje och smärta

Deras humör växlar som väder och vind

Jag kramar dem ofta kind emot kind

Den värme som då glöder så ömt

lockar fram blommor man gömt

Barnens skratt när de leker tafatt

är en glädjens lyckoskatt

Nu sover de tryggt

i huset vi byggt

zzzzzzz

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-02 22:29



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Härligt!
Det gäller att hålla barnet inom sej vaket...
Himmelriket tillhör barnen : )
2010-03-02

  walborg
Stunder som dessa av fullständig frid och glädje hos oss föräldrar är vi väl värda.
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP