Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närvarons ljus

Tag en dag i sänder

Vart du dig än vänder

nära eller till exotiska länder

är där du är

Din närvaro är underbar härvaro

Du är närvarons ljus

som lyser upp kroppens och världens hus

Kan du känna livsglädjens rus?




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-03 12:35



Bookmark and Share


  Emme VIP
Fin =)
2010-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP