Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gränslösa mysteriet

Tankar och personlighet

hör kropp och hjärna till

Men den stilla närvaron och medvetenheten

vari allt vilar och tankar pilar

är det gränslösa mystiska fria du

 Livets underbara

"nu"




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-03 16:21



Bookmark and Share


  poetryGirl
fin
2010-03-03

  poetryGirl
fin
2010-03-03

  Miss Mod
En text att bli glad av.
2010-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP