Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

margret speglar sig

 

 

 

 

 

blå rödvinsmustasch
rökrynkorna små sutyrstygn
längs överläppen
rynkigare än annars - ja
brännblåsa på långfingret
efter cigarettglöd - punkterad

hade hon och janne käftat
inte nu igen va
den ömmande käken skvallrar

tre - fem signaler
bolaget stänger två
han är bergis hos lappen

även om blodtrycket är lågt
så är fan smärttröskeln högre
än de flestas

en smäll kan hon väl ta
en anledning så god som
någon för att få slå först
nästa gång




Prosa av wayward - taiga
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-03 16:58



Bookmark and Share


  Elin R
vilken berättelse. distanserad, berörande.
2010-03-04

  Ulf Lagerholm
ja inte går det att undvika att ta denna till sitt bröst, skissen av ansiktet där i början är inget annat än lysande, de där sutyrrynkorna är ju verbalt hard core, å det där med att hon kan ta en snyting för att få tillfället att puckla loss nästa gång, psykologisk närvaro är ett passande ord, dessutom garvar jag bältet av mig åt att systemet stänger vid 14, i mer centralt bebyggda trakter gäller ju inte just det klockslaget, nice å udda så det förslår, jo
2010-03-03
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga