Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmen som kommer från dig.


Någon så varm,
Så man kan bränna sig,
På hans inre brasa,

Med en sån charm,
Så han kan få hela mig,
Att fullständigt rasa,

Någon så djup,
Så man kan drunkna,
I hans liv,

Med en sån blick,
Så man ryser,
Han verkligen strålar,
Han står där och lyser.

Är han inte solen själv?

Bländar mig lätt,
På alla sätt.

Någon så underbar,
Kan inte förstå,
Personligheten den killen har,
Sättet han får mig att må.

Jag undrar, är jag hans himmel?
Eller bara en solstråle som,
Lyser upp allting han älskar,
Lyste upp hans väg när han kom.

Är han inte solen själv?
Är jag en sommarhimmel?




Fri vers av Dead dreams living
Läst 462 gånger
Publicerad 2005-11-02 23:10



Bookmark and Share


  Wretling
vacker, andas kärlek så man ler
2005-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Dead dreams living
Dead dreams living