Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gud, universum. Förnyas i ständig rörelse, som jag. Kärlek för det levande som aldrig slutar växa. Döden finns inte. Ingenting försvinner. Allt omvandlas, förvandlas. Allt liv blir nytt.


Hon är färgen jag målar




Vidsträck längs alla ljusår förblir hon för alltid
förändrad som jag

Ett målande självporträtt
som växer
Med min tanke på väg
I livslång dikt av rörelse

Som nu rinner och karvas ut från bakgrunden
av vit snö

Ett porträtt av kärlekens ansikte
som slutar vid mitt sista andetag

För att sedan försvinna som färg
i hennes målning




Fri vers av Timothy
Läst 361 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-03 18:36



Bookmark and Share


  LovisaCecilia
Jättefint!
2010-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Timothy