Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

soliga dagar
spenderas bakom stängd dörr

kärlek är underbar




Bunden vers (Haiku) av Telrúnya
Läst 671 gånger
Publicerad 2005-11-03 00:09



Bookmark and Share


  Redwine
Säger samma sak.. soliga dagar är ingenting mot lite
mys pys i soffan =)
2005-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Telrúnya

Senast publicerade
Sommardag
Hårda ord
Kärlek
* Se alla