Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränslöst? Nej, men till gränsen...

En vårdag
med solens strålar dansande över dig
ditt ansikte
så vackert upplyst av den ljusa tillvaron
ditt leende, ditt skratt, dina ord som lovar
lovar innerligt och svär

om din hand for längre bort från mig
vore jag då en människa på jorden
eller skulle en ängel då kalla sig mitt namn
du sa att älska någon gränslöst finns inte
men att älska någon till gränsen
allt har ett slut
även det vackra




Fri vers av ensmåstad
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-03 23:22



Bookmark and Share


  Erik.J
Fantastiskt fint och samtidigt sorgligt.
2010-03-17
  > Nästa text
< Föregående

ensmåstad
ensmåstad