Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JESUS hade ett hjärtinnerligt förhållande till Fadern

det avslöjade Han i berättelsen

om "den förlorade sonen" som

kom hem och möttes av

Faderns stora famn

som sa: äntligen

hemma!


och festmåltiden

på den gödda kalven:

det bästa som fanns i huset!


Det var Jesu bild

av Fadern, som Han

berättar för oss, för den

gäller oss, alla Människor på

jorden!


alltså även Jonas Gardell

om han vill!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-04 05:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld