Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Joh. 3:16 "Så älskade Gud världen, att han gav den Sin ende Son, på det att var och en som tror på Honom, inte skall gå förlorad utan ha evigt liv" " och det livet är i Sonen, den som har Sonen han har livet, och den som inte har Guds Son, har inte livet"


Varje Människa på jorden är insmord av Guds kärlek

men hon måste få veta det

och välja att öppna sig

för den sanningen:


om Guds kärlek skall

få full verkan i

hennes liv


tränga in i henne för

att genomsyra

henne:


(som jästen i degen)


med Guds kärlek, som inte

undanhåller henne

sanningen.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-04 05:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld