Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På många av de kristna bloggarna

skulle aldrig JESUS tillåtits skriva

och inte heller Hans lärjungar


och särskilt inte Paulus


där tål man inte

bibliskt salt


man har utvecklat

ett sockerbehov


i stället.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 123 gånger
Publicerad 2010-03-04 12:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, dessvärre. Ett fattigdomsbevis och lågvattenmärke.
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld