Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven 2008.


Tomt

Vet inte
Vet ingenting
Vet inte vad det innebär
att inte veta någonting
för jag vet ingenting
om någonting




Fri vers av Elin Eriksson
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-04 12:49



Bookmark and Share


  Quasimodo
Att veta att man inte vet och också att veta !!
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Elin Eriksson
Elin Eriksson