Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det kärlek, att undanhålla någon en livsavgörande sanning?

och dessutom, när det gäller

Guds evangelium, det

som har med vår

evighet att

göra?


Den som upptäckte att Tjörnbron rasat

kunde ju ha behållit det för sig själv

i stället för att störa intet ont

anande medresenärer..


När till och med kristna resonerar så

blir jag mer än beklämd; undra då

på att vårt folk är på väg att

gå under i synder och

överträdelser:


det är ju en sak att patienten är sjuk

men när läkaren också är det, då

är det mer än problematiskt!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-04 18:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nöjet är helt på min sida.
2010-03-04

    Sven-Erik Sköld
Tack Larz, det värmde mitt hjärta. S-E
2010-03-04

  Larz Gustafsson VIP
Fantastiskt bra skrivet!
Om jag ser att grannens hus brinner gör jag ju något.
Jag tänker inte: "Nej, usch, det vore kärlekslöst att göra honom nervös..."
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld