Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jonas Gardell är en offentligt person som vägleder andra offentligt

därför måste han också

bemötas offentligt


i det s.k. offentliga

rummet.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 227 gånger
Publicerad 2010-03-04 21:34



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Sant, och vi också!
2010-03-05

  Anders Nordlander VIP
Gardell har rätt att uttrycka sin åsikt, precis som alla vi andra. Det tål Gud!
2010-03-05

    Sven-Erik Sköld
Elwania och morfar, är det Er själva Ni menar..?
2010-03-05

  Elwania
Ha h Ha ha vad kul Humle och Dumle is back
2010-03-04

    morfar
Är ni dom nya Humle Och Dumle
2010-03-04

    Sven-Erik Sköld
Personer som t.ex. Jonas Gardell får ju dessutom massiv medial uppbackning, vi är många licensbetalare som är med och bekostar hans TV-serie, hans högst personliga partsinlaga med hjälp av SVT..

Sen finns det likväl personer, läsare på den här sidan, som menar att bemötade av hans vilsna läror - hans partsinlaga - skall kriminaliseras.
2010-03-04

  Larz Gustafsson VIP
Trist att vissa tycks vara höjda över all kritik.
1983 hade det varit förbjudet att kritisera Ulf Lundell och för några år sedan Astrid Lindgren.
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld