Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten reflektion bara...


Morgondagen.. En BRA dag..

I morgon... Då SKA jag ha
en bra dag, en toppendag!

Ska tillbringa den med min
mamma, syster och min söta
dotter

Så om du har tänkt komma
hem med sura miner imorgon
igen, vänd i dörren och kom
tillbaka glad är du snäll

Nä i morgon ska inget få
hindra mig =))




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-04 22:33



Bookmark and Share


    Tea Alex
Härligt glad och "står upp för mig själv" - text! :)
2010-03-05

  blaite
Underbar.
2010-03-05

  aol
härlig styrka du visar, lyfter på hatten för dig,
2010-03-04

  firefire
härligt! strong woman;)
2010-03-04

    Niklas H
bra! du visar härliga styrka här, behåll den hela morgondagen, men vän
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP