Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är det inte men (puss Emme)


- det kan vara död... - men är levande än livet ( Till min vän Emme )

många kan dö vid bara tanken
många kan se livet rinna ut ur en enda felaktig vy
förvånansvärt är den självande känslan av hopp
sen dör ett allt med en enda krossande mening
och blick...

jag önskar så mycket av livet
att det nästan gör ont
varje timme
var minut

att se njutningen i andras ögon
att se framgången spridas i omgivningens ljus

jag dör vid den tanken

att jag aldrig kommer uppleva

ljuvligheten

doften

och

känslan

men det finns en strimma
det finns en vilja
som för mig ut
mot tanken som får mig att



av den tanken att du faktiskt

finns...

(kramar)




Prosa av Max Poisé
Läst 1289 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-01-17 22:28



Bookmark and Share


  Julio VIP
Emme är en otrolig känslo poet. läser texterna igen, och minns kraften. En förebild
2023-08-25

  Berit Robin Lagerholm VIP
En fin målad vänskapstavla som berör
2011-01-19

  evana
Denna text med ett djup om liv och död, det blir till något obeskrivligt vackert som man vill läsa om! Tack!
2011-01-18

  L I V
Hjärtevarmt och ömsint till en älskad vän:) VÄrlden behöver mer sånt här...thats for sure
2011-01-18

  Niclas Petersson VIP
Oj! Inte illa att få en sån kärleks/vän-förklaring.
Gillar.
2011-01-17

  aol
deltar i din känsla till min kära vän emme, så fint skriftat ,
2011-01-17

  Emme VIP
Och Emme bara *leeer* och
blir rörd =))
Tack min kära vän och
puss tillbaka
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé