Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bibeln: "Gud vill att alla människor skall bli frälsta och komma till kunskap om sanningen" JESUS: "Jag är vägen, sanningen och livet, ingen kommer till Fadern, utom genom mig"


Det avgörande valet

Vill Du ha:


tro

sol

glädje

framtid


välj JESUS!


det är Han och

mycket mer därtill


för mig, som valde Honom

sedan Han först utvalt mig!


som Han också gjort med Dig!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-05 08:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är det viktigaste valet.
Bojkotta det andra!
2010-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld