Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi kommer till vägs ände

då visar det sig

hur de håller


våra livsval:


vad brinner

inför evigheten?




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-05 11:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nej papillon! Inte helan och halvan...Humle och Dumle!
2010-03-05

    papillon
Larz och Sven-Erik - Helan och Halvan som bibelfreakar.
2010-03-05

    Sven-Erik Sköld
Helt utmärkt! "hur kan man vara med på en fest man blivit inbjuden till om man inte accepterar och tackar ja till inbjudan?" Tack för det komplementet! S-E
2010-03-05

  Larz Gustafsson VIP
Vad hjälper det en människa om hon vinner hela världen men förlorar sin själ?
Det var Jesus som ställde den frågan.
Här handlade det inte om någon liknelse.
Fastmer handlade det om himmel eller helvete, paradis eller förtappelse.
Allt är av nåd men måste tas emot i tro.
Hur kan man vara med på en fest man blivit inbjuden till om man inte accepterar och tackar ja till inbjudan?
2010-03-05

    Sven-Erik Sköld
Om alternativet är helvetet, och det visade sig sant, vad förlorar Du då på att tro?
2010-03-05

  Anders Nordlander VIP
ja tänk om man trodde helt fel, vad snopen man kommer att bli då.. eller?
2010-03-05

    Sven-Erik Sköld
Jättesant, Larz!
2010-03-05

  Larz Gustafsson VIP
Vi behöver komma till vägs ände redan här i tiden.
Kristus är änden på lagen som frälsningsväg.
"Vägs ände, det var där det hände", som jag skrev en gång.
2010-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld