Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bibeln: "Också genom din själ skall ett svärd gå" "Saul, Saul varför förföljer du mig? Det är dig svårt att spjärna mot udden. Då sade jag: "Vem är du Herre? Och Herren svarade: "Jag är JESUS, den som du förföljer".


JESUS är spjutspetsen

på Guds evangelium:

Guds tilltal och

erbjudande

till oss


som Sitt skapade verk:

Människan


men många flyr den

spjutspetsen, vill inte

låta den tränga in i deras

liv, för att förvandla det med


det eviga livet från Gud: man tillhör

heller Förgängelsens Herre än Livets!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 169 gånger
Publicerad 2010-03-05 13:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag menar att Maranata är där.
2010-03-05

    Sven-Erik Sköld
Larz, ska ha, men där är vi nog inte än?
2010-03-05

  Larz Gustafsson VIP
Ja, och församlingen har en profetisk spjutspetsfunktion.
2010-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld