Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten reflektion igen...


Gör mig inte mer illa

Om du inte menar det,
säg det inte

Om du inte vill, gör det
inte

Om du inte vet, låt det
vara så länge

Men gör mig inte mer
illa




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-05 18:56



Bookmark and Share


    Tea Alex
Jag instämmer - väldigt klokt.
2010-03-05

    Niklas H
ack så sant. bra!
2010-03-05

  firefire
så sant som det är sagt vännen...
2010-03-05

  Quasimodo
Sant och klokt för detta !!
2010-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP