Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "När ljuset hade kommit i världen, människorna dock älskade mörkret mer än ljuset, eftersom deras gärningar var onda. Ty var och en som gör vad ont är, hatar ljuset och kommer inte till ljuset"


JESUS är spjutspetsen, älskad och hatad

på Guds evangelium:

Guds tilltal och

erbjudande

till oss


som Sitt skapade verk:

den förgängliga

Människan


men många flyr den

spjutspetsen, vill inte

låta den tränga in i deras

liv, för att förvandla det med


det eviga livet från Gud: man tillhör

heller Förgängelsens Herre än Livets!





Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 151 gånger
Publicerad 2010-03-06 03:30



Bookmark and Share


  Elwania
alltså jag måste säja till Dakini att du är för jävla rolig
free spirit sister
2010-03-06

  Larz Gustafsson VIP
Jesus Kristus är den Ende Sanne Guden som har älskat människan med oändlig kärlek. Men vissa förkastar denna kärlek och Gud tvingar ingen att komma till himlen.
2010-03-06

  Lavinia Röd
Usama Sven Laden i farten ser jag. Ingen självbombning idag hoppas jag?
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld