Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bibelns profeter

var inga tama husdjur

med nosring

fastkedjade i religiösa

traditioner och människomeningar!


De var lejon, som levde i öknarnas bergstrakter

i enrum med Gud och med fönsterluckorna

öppnade mot Hans eviga höjder.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-06 03:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
De var inga liberalteologer som strök folk medhårs.
2010-03-06

  Sideshow Bob
Och av din profetia här ska vi vanliga dödliga alltså inse att Gud dels gillar smisk och kedjor,
dels lekar med lejon?
"Fönsterluckor" är en metafor för att skaparen vill att man ser på när han smiskas disciplinerat
och "eviga höjder" är en metafor för The tower of power som zappa sjunger om?

han verkar ju vara en riktig festprisse!
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld