Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan trösta och glädja mina nitiska belackare här på sidan

jag kommer snart att tystna

här på poeter. se

åtminstone för

en tid:


skall norrut och får små möjligheter

att nå ut -då det blir glest, inte

bara mellan människor och

hus utan även mellan

datorer..




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-06 07:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ta med dig Larz! Han skulle må bra av att inte ha tillgång till poeter.se. Lik väl som som du!
2010-03-07

  Larz Gustafsson VIP
Sann healing kommer från Jesus, genom frälsta personer som givit sina liv till Honom.
Tyvärr uppträder även antikrists ande med falska tecken och under, t ex i new age-rörelsen.
2010-03-06

  stenen/ Yv Ericsson
Skönt att se att du är i farten. va lite orolig över dig igår.

Uppe i Norr är de väl så stelfrusna så de behöver piggas upp lite.

Är du sådan som heelar oxå? typ lägger händer på och frälser?
och som får förlamade att gå?

håller du typ gudstjänster?

Peace and Love// stenen

p.s. Var inte rädd. d.s.
2010-03-06

  Larz Gustafsson VIP
Hjärtligt tack.
Dessvärre är det emellertid så att min skara av vänner krymper.
Eller också är det kanske så att det handlar om en sållnings- och gallringsprocess och att det är nu det visar sig vilka de verkliga vännerna är.
Time will tell...
2010-03-06

    Sven-Erik Sköld
Larz, personligen tycker jag att Du är en stor tillgång här på poeter.se: Du är något av en kyrkstöt, som väcker slumrande kristna och andra, och på ett poetiskt mästerligt sätt!

Dessutom är Du ärlig och uppriktig! Tack för Din kommentar. Den värmde! S-E
2010-03-06

  Larz Gustafsson VIP
Det ser jag som en förlust.
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld