Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människan

en skör

tråd:


ett

hjärtslag

från evigheten.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-06 08:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Verkligen inte. Alternativet är förtappelsen.
2010-03-06

    Sven-Erik Sköld
Larz, bättre slut kan ingen få!
2010-03-06

  Larz Gustafsson VIP
"...Och när den brister min silvertråd
jag flyttar hem utav bara nåd"
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld