Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guds nåd fostrar oss

att avsäga oss all

ogudaktighet


och ogudaktighet är allt som

strider mot Guds Ord:

Guds uttalade

vilja


för Människan

på jorden.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-06 09:26



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Tack för inbjudan och servering! S-E
2010-03-06

  Larz Gustafsson VIP
Titus 2:11-12.
Ett smultronställe.
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld